Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP η Νέβιλ

MVP η Νέβιλ

Με 21 πόντους η Στέφανι Νέβιλ οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Μακεδόνες Αξιού στη νίκη επί του Ηρακλή και δικαίως αναδείχθηκε ως MVP της 7ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών…

Η διαγώνια από τον Καναδά ήταν η πρώτη σκόρερ με 21 πόντους στον κρίσιμο αγώνα με τον Ηρακλή όπου η ομάδα της επικράτησε με 3-1.

«Αισθάνομαι περήφανη και συνάμα ενθουσιασμένη για την τιμή που μου έκαναν οι προπονητές. Η ανάδειξη μου ως MVP ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο», είπε αρχικά η Στέφανι και συμπλήρωσε:

«Πιο σημαντικό από τη δική μου προσωπική διάκριση ήταν το ότι κερδίσαμε αυτό το κομβικό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε, αλλά προσωπικά μέσα μου θα υπάρχει πάντα η πίεση για τη νίκη και στα επόμενα παιχνίδια. Κι αυτό που θέλω είναι να παίξω στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει κι άλλα παιχνίδια».

Έχοντας συμπληρώσει τρεις μήνες στην Ελλάδα η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη απ’ όσα έχει συναντήσει στο πρωτάθλημα αλλά κι από τη ζωή της στην Θεσσαλονίκη. «Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει σίγουρα δυνατές ομάδες και ορισμένες εντυπωσιακές αθλήτριες. Αυτό το στοιχείο δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις νίκες που πετυχαίνεις, αφού χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις στο στόχο σου. Είναι πολύ όμορφη εμπειρία μέχρι στιγμής όπως και η ζωή στην Θεσσαλονίκη. Ειλικρινά μ’ αρέσει πως απολαμβάνεται τη ζωή σας σε καθημερινή βάση εδώ στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους στόχους των Μακεδόνων στο πρωτάθλημα σημείωσε: «Έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο, είμαστε μικρές σε ηλικία αλλά κάθε εβδομάδα γινόμαστε ολοένα και καλύτερες κι αυτό φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα στο δεύτερο γύρο, έχοντας αποκτήσει αρκετές εμπειρίες και μεγαλύτερη συνοχή ως σύνολο».

ΠΗΓΗ : ΕΟΠΕ