ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

MVP o Σπυριούνης στο Καρπενήσι

MVP o Σπυριούνης στο Καρπενήσι

Ο Κυριάκος Σπυριούνης του Μίλωνα ήταν ο MVP του Final 4 των Εφήβων στο Καρπενήσι καθώς ήταν αυτός που οδήγησε τους «πράσινους» στην κατάκτηση του τίτλου…

Ο Κυριάκος Σπυριούνης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο Καρπενήσι καθώς εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε και τον τίτλο του MVP.

Γεγονός που έκανε ακόμη μεγαλύτερη την ικανοποίηση του διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες άσου

«Σίγουρα αποτελεί μια δικαίωση, αλλά χάρηκα περισσότερο γιατί με τίμησαν οι προπονητές με την ψήφο τους σε ένα παιχνίδι που ήταν συγκλονιστικό. Νομίζω ότι ήταν το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου κι ευτυχώς ήμασταν εμείς οι νικητές», είπε ο Σπυριούνης αναδεικνύοντας όμως την σημασία της ομαδικής δουλειάς στο κομμάτι φοβερών ανατροπών που έγιναν.

«Αν και προσωπικά κάποιες φορές απογοητεύομαι όταν ξεφεύγει ο αντίπαλος, αυτό που έχουμε καταφέρει στον Μίλωνα είναι να λειτουργούμε πάντα ως ομάδα. Κι αυτό μας βοηθάει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βρίσκουμε λύσεις, όπως έγινε και στον σημερινό τελικό», είπε και συνέχισε: «Αυτός ο τίτλος είναι μια δικαίωση της δουλειάς που γίνεται στον Μίλωνα εδώ και αρκετά χρόνια»

Οι κορυφαίο του Final 4

MVP: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων)

Καλύτερος Επιθετικός: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων)

Καλύτερος μπλοκέρ: Αλέξανδρος Τουρνάκης (ΑΟΝΣ Μίλων)

Καλύτερος Πασαδόρος: Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής)

Καλύτερο Λίμπερο: Οδυσσέας Τσιράκης (Ηρακλής)

Καλύτερος σέρβερ: Θοδωρής Βουλκίδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)