Α1 ΑΝΔΡΩΝ

MVP ο Σεπέδα του ΠΑΟΚ

MVP ο Σεπέδα του ΠΑΟΚ
Ο Κουβανός δαγώνιος του ΠΑΟΚ Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα, αναδείχτηκε πολυτιμότερος βολεϊμπολίστας της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Eίναι η πρώτη διάκριση του Σεπέδα στο ελληνικό πρωταθλημα. Ο Κουβανός διαγώνιος στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στην Κυψέλη, σε 4 σετ σημείωσε 28 πόντους, με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 57%, 24 στις 42 τελειωμένες επιθέσεις και μάλιστα οι αποτελεσματικές στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, 3 μπλοκ και 1 άσσο σε 15 σερβίς που επιχείρησε.
Ο Κουβανός Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου 1989, έχει ύψος 1.98 και φοράει τη φανέλα με το Νο 8.
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣMVP: Σεπέδα Ρολάντο Αμπρέου (ΠΑΟΚ)
Bασική 7αδα της 2ης αγωνιστικής:Πασαδόρος: Κουρνέτας Βασίλης (ΠΑΟΚ)
Λίμπερο: Δαρίδης Θεολόγος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Διαγώνιος: Σεπέδα Ρολάντο Αμπρέου (ΠΑΟΚ)
Ακραίοι: Κάλντγουελ Κάντι Μίκαελ (Φοίνικας Σύρου), Χιμένες Χαβιέ Έρνεστ Σκουλ (ΠΑΟΚ)
Κεντρικοί: Φέργκουσον Μπάιρον Φρεντερικ (Φοίνικας Σύρου), Παντακίδης Γιάννης (ΠΑΟΚ)
Δεύτερη 7αδα της 2ης αγωνιστικής:
Πασαδόρος: Κώστας Στιβαχτής Στιβαχτής (Ολυμπιακός)
Λίμπερο: Στεφάνου Γιώργος (ΑΟΠ Κηφισιάς)
Διαγώνιος: Κάιο Άλβες Ρόχα Φάμπιο (Παμβοχαϊκός)
Ακραίοι: Έγκλεσκαλνς Έρμανς (Ολυμπιακός), Κώστας Δαλακούρας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Κεντρικοί: Τουράνιανιν Πέταρ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Παπαδόπουλος Γιώργος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Ανάδειξη και προβολή των MVP και των δύο κορυφαίων 7αδων
*Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, εάν η νίκη είναι εντός – εκτος έδρας και το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης.
Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά – δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ, τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ και του δημοσιογραφικού επιτελείου των καναλιών Novasports.
*Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων από τη σεζόν 2015-16 θα αναδεικνύει και την δεύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής.
*Η βράβευση του αθλητή – MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασια της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.