ΔΙΕΘΝΗ

MVP Πρωτοψάλτης στο Volleyplanet: «Δεν με σταμάτησε καμία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση»

MVP Πρωτοψάλτης στο Volleyplanet: «Δεν με σταμάτησε καμία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση»

Η φετινή σεζόν στη Φριντρισχάφεν δεν είναι και η πιο εύκολη για τον Θανάση Πρωτοψάλτη που φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς αλλά δεν το βάζει κάτω ο Έλληνας διεθνής ακραίος, αποδεικνύοντας ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και δουλεύεις σκληρά είσαι πάντα έτοιμος να υπερκεράσεις κάθε εμπόδιο.

Μια μέρα πριν το μεγάλο τελικό και τη μεγάλη γιορτή του Κυπέλλου Γερμανίας -γιατί 10.000 και κοινή απονομή σε άνδρες και γυναίκες είναι ο ορισμός της γιορτής- ο Πρωτοψάλτης δεν ήξερε αν θα αγωνιστεί. Αλλά ο Έλλληνας άσος δεν χαμπαριάζει από προβλήματα. Μπήκε, έπαιξε άψογα και αναδείχτηκε Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, έχοντας 14 πόντους με 12/19 επιθέσεις (δέχθηκε 2 μπλοκ, έκανε 1 λάθος) και 2 άσους σε 16 σερβίς (έχασε 1) ενώ είναι το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο με την Φριντρισχάφεν.

Με όλα τα παραπάνω η ικανοποίησή του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν δεδομένη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το Κύπελλο παρέμεινε στη Φριντρισχάφεν» ενώ η φετινή αφιέρωση είχε το δικό της μήνυμα-οδηγό για όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να φτάσουν στην κορυφή:«Βασικά αυτό το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στην πολλή δουλειά που αυτή τη χρονιά έχω κάνει και που παρόλο τη δύσκολη αγωνιστικά για εμένα κατάσταση δεν με σταμάτησε».

protopsaltis1

Δείτε το βίντεο:


View this post on Instagram

MVP @thanasis07 #mvp @vfb_volleyball #cupwinner 🇩🇪

A post shared by volleyplanet.gr (@volleyplanet.gr) on

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...