Α1 ΑΝΔΡΩΝ

MVP Σαφράνοβιτς: «Να δω τους οπαδούς στο γήπεδο»

MVP Σαφράνοβιτς: «Να δω τους οπαδούς στο γήπεδο»
Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ξαφνιάστηκε από την ανάδειξή του ως MVP της 10ης αγωνιστικής, αποθέωσε τους συμπαίκτες του ενώ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως… πρωτοχρονιάτικη ευχή να γεμίσουν το γήπεδο από τη νέα χρονιά!
«Νιώθω έκπληκτος από το ευχάριστο νέο. Αυτό το βραβείο θα έπρεπε να το κερδίσει ο Κουρνέτας ή ο Γκόμεζ που επίσης έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι. Γενικά όλη η ομάδα έκανε φοβερή εμφάνιση με την Κηφισιά και για το λόγο αυτό θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη διάκριση με όλη την ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο με ιδιαίτερα απαιτητικό αντίπαλο. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεν κάνουμε εύκολα λάθη και όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερο βόλεϊ γιατί γνωριζόμαστε καλύτερα και υπάρχουν μεγαλύτεροι αυτοματισμοί», δήλωσε ο άσος του Δικεφάλου αρχικά.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά τίτλου;
«Ο ΠΑΟΚ είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και όλοι βλέπουν πως στα περισσότερα ματς παίζουμε στα όρια μας. Είναι θετικό πως με το τέλος του Α΄ γύρου είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».
Η σύζυγος του έμεινε στο Ισραήλ και όπως είπε θα θυμάται αυτά τα Χριστούγεννα…
«Κάποιες καταστάσεις τα έφεραν έτσι ΄και πέρασα μόνος μου αυτές τις μέρες. Μου έλειψε η οικογένεια μου αλλά είμαι χαρούμενος που στον ΠΑΟΚ υπάρχει καλό κλίμα. Ήμουν μεταξύ καλών φίλων. Κάποιες καταστάσεις δε μας επέτρεψαν να είμαι με την οικογένεια μου αλλά ένας επαγγελματίας πρέπει να τα αντιμετωπίζει όλα θετικά».
Η ευχή σου για το 2015;
«Υγεία σε όλους τους αθλητές και καλύτερες μέρες. Εύχομαι να δω περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως βλέπουν την προσπάθεια μας και την αξιολογούν θετικά. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν όπως έκαναν και με τον Ολυμπιακό».