BEACH VOLLEY

ΜVP στο BVC Μαρτίνος, Φαράντζου

ΜVP στο BVC Μαρτίνος, Φαράντζου

Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 50 ομάδων η 5η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15, που διοργάνωσε στην Παλλήνη ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ.

Σε αυτή τη νέα αυτή καινοτόμα προσπάθεια, που διεξήχθη σε δύο φάσεις την Κυριακή 9 Νοεμβρίου (μεικτό) και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου (ανδρών, γυναικών), στον αθλητικό πολυχώρο “The Wall climbing center”, στην Παλλήνη, συμμετείχαν 50 ομάδες.

Από τα πολλά highlights της 5ης αγωνιστικής του Beach Volleyleague Championship 2014-15  ξεχώρισαν ιδιαίτερα τα εξής:

• MVP ανδρών για την 5η αγωνιστική ο Παντελής Μαρτίνος, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά μεικτού και αγωνίστηκε στον τελικό του τουρνουά των ανδρών.
• MVP γυναικών για την 5η αγωνιστική η Χριστίνα Φαράντζου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών και αγωνίστηκε στον ημιτελικό του μεικτού στην κατηγορία SILVER.
• Τον εξαιρετικό τελικό της Golden κατηγορίας ανδρών. Στον τελικό οι Σταύρος Βλαχάκης και Πέτρος Πεδιαδίτης νίκησαν τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση με 2-1 σετ.
• Την εξαιρετική εμφάνιση, μετά από ανατροπή, των αδελφών Χριστίνας και Έλενας Φαράντζου που κατέκτησαν το τουρνουά γυναικών στην κατηγορία SILVER.
• Την βράβευση της ομάδας X-TREME stores (Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη) που κατέκτησε το πρωτάθλημα Φθινοπώρου. Οι βραβεύσεις των πρωτάθλητών ανδρών και μεικτού θα γίνουν την 6η αγωνιστική.
• Την συμμετοχή και την θετική ενέργεια των Rookies Σπύρου Τσίτου και Άλκη Κονταράτου στο τουρνουά ανδρών της Silver κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής  

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα των Σταύρου Βλαχάκη και Πέτρου Πεδιαδίτη νίκησε με 2-1 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση.
Στον τελικό του SILVER ανδρών οι αδελφοί Δημήτρης και Στέργιος Μπαλοδήμος νίκησαν με 2-0 σετ τους Χρήστο Ρέγκο και Ανδρέα Ξιντάρα.
Στον τελικό του Golden γυναικών οι Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη νίκησαν με 2-1 σετ τις Λητώ Δοκοπούλου και Λιάνα Χατζηγρηγόρη.
Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Έλενα και Χριστίνα Φαράντζου νίκησαν με 2-1 σετ τις Ειρήνη Καϊμενάκη και Σούζυ Περουλιού.

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :
http://www.beachvolleytraining.gr/…/beachvolley-tr…/video-bv

H 6η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.