Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΜVP της 10ης αγωνιστικής ο Φιλίποφ

ΜVP της 10ης αγωνιστικής ο Φιλίποφ

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ αναδείχτηκε μετά απο τρία χρόνια, ΜVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο Φιλίποφ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί του νταμπλούχου ΠΑΟΚ με 3-1 σετ αφου με τις πάσες του βοήθησε στην γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Παράλληλα είχε μεγάλη συμμετοχή στην υποδοχή και στα μπλοκ ενώ τελείωσε το ματς με 3 πόντους, 2 από μπλοκ και έναν από επίθεση.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του, που αναδεικνύεται MVP στην Α1. Η πρώτη ήταν την  περίοδο 2011-12 και συγκεκριμένα την 15η αγωνιστική  στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή με 3-0 σετ στη Μίκρα.

Ο Φίλιποφ μόλις πληροφορήθηκε την ανάδειξη του σε MVP, σχολίασε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη διάκριση αλλά κυρίως για το ότι η ομάδα μου από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο και να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό το παιχνίδι μας. Αυτή η διάκριση ανήκει σε όλη την ομάδα και την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα πιο καλά και αυτό θα φανεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».