Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΜVP της 5ης αγωνιστικής ο Μίλιτς

ΜVP της 5ης αγωνιστικής ο Μίλιτς

Ο Μαυροβούνιος κεντρικός του Α.Ο.Ορεστιάδας ,Μπλάζο Μίλιτς, αναδείχτηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο Μίλιτς ήταν ο κορυφαίος της Ορεστιάδας στη επική νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ και μάλιστα με ανατροπή από 0-2 σετ όπου σημείωσε 17 πόντους που προήλθαν από 10/13 τελειωμένες επιθέσεις, 5 μπλοκ και 2 άσσους.

Ο Μαυροβούνιος αθλητής ειναι γεννημένος 21 Νοεμβρίου 1987, έχεις ύψος 2μ.10 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού φορώντας το Νο 13 στο ρόστερ της Ορεστιάδας. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Μίλιτς λαμβάνει την ατομική διάκριση mvp.

«Στην ομάδα που πέρασε δύσκολα»

Ο Μίλιτς υποστήριξε για την διάκριση του: «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλούς καλύτερους αθλητές από εμένα και δεν περίμενα ποτέ πως θα μου γίνονταν αυτή η τιμή. Πρώτη φορά στην καριέρα μου λαμβάνω αυτή τη διάκριση.

Την αφιερώνω στην ομάδα μου που πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα αλλά και στην γυναίκα μου Μαρίνα που βρίσκεται στο Μαυροβούνιο και τον Φεβρουάριο θα μου χαρίσει ένα κοριτσάκι που θα είναι και το πρώτο μας παιδί».

Σχετικά με την Ορεστιάδα, το κακό ξεκίνημα, τις τρεις σερί νίκες και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μίλιτς είπε: «Έχουμε κάνει πολύ δουλειά και τώρα μας βγαίνει στο γήπεδο. Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα.

Η αλλαγή προπονητή και η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας βοήθησαν πολύ και μας γέμισε αυτοπεποίθηση. Η αλήθεια είναι πως μετά τις τέσσερις ήττες έγιναν πολύ άσχημες σκέψεις αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος τις τελευταίες ημέρες γιατί αισθάνομαι δικαιωμένος και βλέπω πως η προσπάθεια μας δεν πήγε χαμένη. Έχουμε κάνει τρεις νίκες που δείχνουν τις δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχουμε άγχος για αυτό τον αγώνα. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τον πρωταθλητή».