Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP της 5ης στροφής η Κουτουξίδου

MVP της 5ης στροφής η Κουτουξίδου

H… μαέστρος του Παναθηναϊκού, Νικολέτα Κουτουξίδου αναδείχτηκε MVP της 5ης αγωνιστικής, μετά από την επικράτηση των “πρασίνων” με 3-2 στην έδρα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών.

Η πολύπειρη πασαδόρος είχε 3 πόντους (2/4 επιθέσεις, 1 άσο) και βοήθησε τα μέγιστα στο… μοίρασμα του παιχνιδιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριές μου διότι θεωρώ ότι ήταν μια ομαδική προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα να πάρω τον τίτλο της MVP, ο οποίος πιστεύω ότι ανήκει σε όλες μας», τόνισε Κουτουξίδου.

Αναφερόμενη στο ματς με την ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, εφαρμόζοντας ακριβώς το πλάνο που σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα, στο τρίτο σετ επήλθε χαλάρωση στην ομάδα, κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε πολύ ώστε να διατηρούμε σταθερή την καλή μας απόδοση κατά τη διάρκεια των αγώνων και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Στη συνέχεια ο αντίπαλος ανέβασε ρυθμό και μας πίεσε, καταφέρνοντας να πάρει τα δύο επόμενα σετ. Εν τέλει, ανασυνταχτήκαμε, λειτούργησαν τα δυνατά μας στοιχεία, ήμαστε η καλύτερη ομάδα και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη εύκολα στο τάι μπρέικ».

Για τις προσδοκίες του ΠΑΟ στην φετινή σεζόν η “πράσινη” άσος υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, και θεωρώ ότι είναι εφικτός, από τη στιγμή που η ομάδα ενισχύθηκε ώστε να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πιστεύω ότι όταν καταφέρουμε να δέσουμε απόλυτα, ο περσινός «κορμός» με τις μεταγραφές, θα πετύχουμε πολλά ως σύνολο. Πέρυσι φτάσαμε στους τελικούς άρα φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Τέλος, μιλώντας γενικά για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: «Φαινομενικά πρόκειται για ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων με 5-6 ομάδες να ξεχωρίζουν σε δυναμική από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, θεωρώ ότι μπορούν να συμβούν κάποιες εκπλήξεις και είναι πολύ πιθανό αν το φαβορί σε μία αναμέτρηση βρεθεί σε κακή ημέρα αγωνιστικά, να ηττηθεί από μια υποδεέστερη ομάδα. Αναμένουμε συναρπαστική τη συνέχεια».