Α1 ΑΝΔΡΩΝ

MVP της 7ης αγωνιστικής ο Κάιο

MVP της 7ης αγωνιστικής ο Κάιο
Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Άλβες Ρόκα Φάμπιο Κάιο αναδείχτηκε MVP της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Ο Κάιο ήταν ο κορυφαίος του Παμβοχαϊκού στη νίκη με 3-1 σετ επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα.Ο Άλβες Ρόκα Φάμπιο Κάιο σημείωσε 34 πόντους με 27/42 τελειωμένες επιθέσεις, 4 μπλοκ και 3 άσσους.
Ο Κάιο είναι γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1986 και λαμβάνει για πρώτη φορά τη διάκριση του mvp στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Αφιερωμένο σε συμπαίκτες και Αντζέλικα
Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος βρισκόνταν καθ΄οδόν με την ομάδα του για να κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη, oταν πληροφορήθηκε την κατάκτηση του τίτλου του MVP.
«Είναι ωραίο νέο και χαίρομαι πολύ. Είναι το καλύτερο δώρο σε μένα και στην ομάδα πριν τον αγώνα με τον Εθνικό», είπε ο Κάιο και συμπλήρωσε:
«Η νίκη μας επί της Παναχαϊκής δεν ήταν εύκολη. Δώσαμε δύσκολο αγώνα και νικήσαμε δίκαια. Αφιερώνω τον τίτλο στους συμπαίκτες μου και στην σύζυγο μου Αντζέλικα που έρχεται την Κυριακή στην Ελλάδα.
Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό και πολύ διαφορετικό απ΄ ότι το βραζιλιάνικο. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ αλλά σιγά, σιγά και εγώ και όλη η ομάδα βρίσκουμε καλύτερο και πιο γρήγορο ρυθμό».Ο Κάιο αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Εθνικό: «Έχουμε ακόμα ένα ματς μακριά από το σπίτι μας. Ο Εθνικός είναι δυνατή ομάδα αλλά πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη γιατί κάθε φορά παίζουμε όλο και καλύτερα».