Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΜVP της 8ης αγωνιστικής ο Μπισέτ

ΜVP της 8ης αγωνιστικής ο Μπισέτ

Ο κεντρικός του Α.Ο.Κηφισιάς Τζούλιαν Μπισέτ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (ΜVP) της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο διεθνής αθλητής από την Αγία Λουκία, ήταν ο κορυφαίος της Κηφισιάς στη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ που της έδωσε ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τζούλιαν Μπισέτ σημείωσε 14 πόντους που προήλθαν από 8/12 τελειωμένες επιθέσεις, 6 μπλοκ.

Είναι γεννημένος 06 Φεβρουαρίου 1991, έχεις ύψος 1μ.99 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού φορώντας το Νο 6 στο ρόστερ της Κηφισιάς. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο που ο Μπισέτ λαμβάνει ατομική διάκριση mvp.

Λίγο μετά την ανάδειξη του σε ΜVP ο Μπισέτ σχολίασε:

«Είμαι ευτυχισμένος στην Κηφισιά όχι μόνο γιατί έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και είμαστε πρώτοι με τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως γιατί είμαστε δεμένη οικογένεια, έχω φοβερούς συμπαίκτες και πολύ καλό προπονητή.

Γενικά βλέπω πως υπάρχει οργάνωση και από την διοίκηση και είμαστε σαν οικογένεια. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας.

Και πέρσι είχε καλή ομάδα η Κηφισιά αλλά εφέτος έχει μεγαλύτερη ποιότητα στην υποδοχή και αυτό μας δίνει την δυνατότητα σε εμάς τους κεντρικούς αλλά και στην επίθεση να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Κάνουμε καλή προετοιμασία σε κάθε αγώνα. Για μένα που ζω την ομάδα δεν είναι έκπληξη η μέχρι τώρα πορεία μας. Πιστέψτε με, η ομάδα μου έχει ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.

Αυτό που εύχομαι κάθε μέρα είναι να έχουμε υγεία και να υπάρχει το ίδιο καλό κλίμα. Αφιερώνω τον τίτλο του mvp στους συμπαίκτες και στον προπονητή μου.».