Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ν. Βαφίας: «Για άλλη μια χρονιά στους κορυφαίους ο Πανναξιακός»

Ν. Βαφίας: «Για άλλη μια χρονιά στους κορυφαίους ο Πανναξιακός»

Σε γνώριμα μέρη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/3) ο Νίκος Βαφίας. Ο πρώτος πρόεδρος του Πανναξιακού, τη διετία 2006-2008, βρέθηκε στο κλειστό της Νάξου για να βραβεύσει την MVP της 18ης αγωνιστικής Σέλμπι Ντάλτον και να παρακολουθήσει από κοντά, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια το καμάρι του νησιού.

«Ο Πανναξιακός πάντα επιλέγει αθλήτριες με ήθος, αγωνιστική και αθλητική συνέπεια. Μία τέτοια αθλήτρια είναι και η Σέλμπι Ντάλτον, η οποία με την σταθερή απόδοσή της συντέλεσε έτσι ώστε ο Πανναξιακός να συγκαταλέγεται για άλλη μία χρονιά στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας» ήταν το σχόλιο του Νίκου Βαφία για την Αμερικανίδα διαγώνια.

Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά του συλλόγου, από το καλοκαίρι το 2017 ο Νίκος Βαφίας αποχώρησε από τον Πανναξιακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξέχασε την μεγάλη του αγάπη και αναφέρθηκε στο δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε το τμήμα βόλεϊ αλλά και για την φετινή επιτυχημένη σεζόν.
«Η χρονιά ξεκίνησε με πολλά ερωτηματικά. Ευτυχώς όμως, έστω και την τελευταία στιγμή βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωπο για τον σύλλογο. Παρόλο που δημιουργήθηκε η ομάδα στο παρά πέντε έχει κάνει αξιόλογη παρουσία με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πιστεύω πως ο Πανναξιακός αξίζει να στηριχθεί από τον κόσμο του νησιού γιατί πλέον θεωρώ ότι συγκαταλέγεται στα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ».
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!