Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Να αποχαιρετήσει αήττητος στην κορυφή το 2017

Να αποχαιρετήσει αήττητος στην κορυφή το 2017
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται την ουραγό Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών (22/12, 17.00, livestreaming OSFP TV, Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κυριοπούλου).

Μετά την πρόκριση του στις «16» καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ, ο Ολυμπιακός θέλει να αποχαιρετήσει αήττητος στην κορυφή το 2017.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Μπενίτεθ.

«Προερχόμαστε από μια σημαντική πρόκριση κόντρα στην Τουρ. Ωστόσο ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στην Παναχαϊκή, στο οποίο θα αγωνιστούμε με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει σε όλα τα προηγούμενα ματς. Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη με καλή εμφάνιση για να κλείσουμε θετικά το 2017», σχολίασε ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής στο osfp.gr

Από την άλλη, η Παναχαϊκή ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα με τον κόουτς των Πατρινών, Παναγιώτη Παπαδόπουλο να δηλώνει: «Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να ευχαριστηθούμε τον αγώνα απέναντι στη καλύτερη ομάδα αυτή την περίοδο. Ολοκληρώνουμε το 2017 με αυτόν τον αγώνα και μέσα στην περίοδο των εορτών θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει».