ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Να διατηρήσει τα κεκτημένα

Να διατηρήσει τα κεκτημένα

Μετά την Ευρώπη και τη Volleyleague ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Χαλκίδας που φιλοξενεί στο Ρέντη (21/02-18:00).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα στον Πειραιά θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο Ελλάδος φιλοξενώντας στο Ρέντη τους «κυανόλευκους» της Χαλκίδας.

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ο Φερνάντο Μουνιόθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και το μόνο «αγκάθι» για τον Ισπανό τεχνικό είναι η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών…

Ο Μουνιόθ μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Χαλκίδας υπογράμμισε «Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για να προκριθούμε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από μια εβδομάδα όπου δώσαμε δυο εκτός έδρας αγώνες. Ο Ηρακλής Χαλκίδας μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη ομάδα, ξέρουμε πολύ καλά τις δυνατότητες τους και θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή εμφάνιση για να νικήσουμε. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος με την παρουσία του και θα πετύχουμε μαζί τον στόχο».

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ ευελπιστεί σε μια καλή εμφάνιση και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να δει αν μπορεί να ψάξει την έκπληξη.

Ο Σπύρος Γκολίτσης παρά το δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ευελπιστεί πως θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στον αήττητο Ολυμπιακό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
17:30 ΑΕΚ – Ηρακλής
18:00 Ολυμπιακός – Ηρακλής Χαλκίδας
18:30 Εθνικός – Παναθηναϊκός
19:00 ΠΑΟΚ – Νίκη Αιγινίου