Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Να παραμείνει αλώβητη!

Να παραμείνει αλώβητη!
Η Κηφισιά υποδέχεται την Κυριακή (7/12) στις 6μ.μ την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για την 7η στροφή του πρωταθλήματος και θέλουν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους.
Κηφισιά και Άρης προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι αήττητη στην έδρα της στο πρωτάθλημα, ενώ τελευταία της ήττα από τους Θεσσαλονικείς ήταν στις 5 Μαρτίου 2011, και έκτοτε έχει χτίσει μια παράδοση θετικών αποτελεμάτων στο Ζηρίνειο.
Ο κεντρικός της Κηφισιάς, Νίκος Παπαγγελόπουλος δήλωσε για τον αγώνα με τον Άρη: «Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός για την Κηφισιά. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες. Με τον Παμβοχαϊκό δεν πήραμε κάποιο βαθμό και θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες. Η καλή υποδοχή και η ομοιογένεια που έχουμε ως ομάδα είναι τα θετικά μας στοιχεία. Ο Άρης προέρχεται από ήττα και θέλει να μαζέψει χαμένους βαθμούς αλλά δε πρέπει να του δώσουμε δικαίωμα να ελπίζει στη νίκη».
Ο διαγώνιος του Άρη, Χρίστος Μπέλος με τη σειρά του ανέφερε: «Πέρυσι που πήγα από την Κηφισιά στον Παναθηναίκό μου ήταν πιο δύσκολο που θα έπαιζα αντίπαλος της Κηφισιάς. Τώρα δεν το σκέφτομαι και πολύ αν και στην Κηφισιά πέρασα μια υπέροχη τριετία γεμάτη καλές εμπειρίες και καλές αναμνήσεις. Το μυαλό μου είναι 100% στον Άρη και το πως θα πάρουμε τη νίκη. Το Ζηρίνειο είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο όπου ευνοείται η ομάδα που έχει καλή υποδοχή και παίζει γρήγορα. Θυμάμαι πως όταν έπαιζα στην Κηφισιά αισθανόμουν μεγάλη σιγουριά μέσα στο Ζηρίνειο. Η Κηφισιά κρατάει μία βάση 3-4 αθλητών και αυτοί μεταλαμπαδεύουν τη νοοτροπία και στους υπόλοιπους. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να κάνουμε κι εμείς για να ελέγξουμε τον αγώνα. Πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή, να παίξουμε γρήγορα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν περιμέναμε την ήττα από την Ορεστιάδα και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς στους αγώνες που έρχονται με Κηφισιά, Παναθηναϊκό και Φοίνικα».
Η αποστολή του Άρη βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τον αγώνα με την Κηφισιά. Ο Γιώργος Γιάτσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει την ομάδα του να παλέψει για τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.