Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Να περάσει τα διόδια της Λαμίας!

Να περάσει τα διόδια της Λαμίας!

Η αναμέτρηση της ουραγού Λαμίας με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό την Παρασκευή ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής  Volleyleague “Πάμε στοίχημα”(20.00, διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μουλά Λ.)

Η μονομαχία από την πρώτη ματιά δείχνει άνιση. Από τη μια έχουμε τη γηπεδούχου Λαμίας που είναι σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας και μετά από 19 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει 9 βαθμούς και κινδυνεύει να μείνει και εκτός πλέι άουτ. Από την άλλη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός σε πολύ καλή φόρμα θέλει ένα ακόμη τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή και να τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει απολυτό πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ.

Πάνοπλη η Λαμία
Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Πέτκιο Ντραγκίεφ δεν υπαρχουν. Ο ακραίος της Λαμίας Θωμάς Καπίρης είπε: «Ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο αλλά θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για σωτηρία. Δε μας τρομάζει ο Ολυμπιακός. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όλα μπορούν να γίνουν».

Επίσης ο κεντρικός της Λαμίας, Θοδωρής Παπαθωμόπουλος, πρόσθεσε: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Γενικά υπάρχει πίκρα γιατί παρά τα πολλά προβλήματα κάναμε μεγάλη προσπάθεια και χάσαμε εύκολα σημαντικούς βαθμούς. Ούτως ή άλλως για να ελπίζουμε θέλουμε 9 βαθμούς αφού και να πάμε στα πλέι άουτ θα έχουμε μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες. Για αυτό θα ρισκάρουμε και ότι γίνει».

Ένατη νίκη και σεβασμός στον αντίπαλο
Την 9η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα στοχεύει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία και στους 3 αγώνες που απομένουν θέλει 4 βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Να σημειώσουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι εντός του 2016.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα παράλληλα με την προετοιμασία μας για το Κύπελλο. Είναι η πιο σημαντική περίοδος για μας πριν τα πλέι οφ. Και στη διάρκεια αυτής της περιόδου μας περιμένει το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία την οποία πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα γιατί έχουν κάνει δυο καλά παιχνίδια. Το ένα απέναντι στην Ορεστιάδα και το άλλο με τον Ηρακλή. Μετά η προσοχή μας θα στραφεί εξ’ ολοκλήρου στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πολύ δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...