CHAMPIONS LEAGUE

Να τελειώσει το ευρωπαϊκό ταξίδι με νίκη!

Να τελειώσει το ευρωπαϊκό ταξίδι με νίκη!

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος του, την προσεχή Τρίτη (27/1, 18.00) με τους Πειραιώτες να θέλουν να κλείσουν με νίκη κόντρα στην Ποζολγίνιτσα την παρουσία τους στο φετινό CEV DenizBank Champions League.

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελαν στο λιμάνι και σίγουρα η νίκη της πρεμιέρας του Δ’ Ομίλου είχε δώσει άλλο αέρα στους «ερυθρόλευκους» αφού με δεδομένο ότι το φαβορί του Ομίλου ήταν η Ζενίτ Καζάν, το ένα εισιτήριο ήταν εφικτό για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη.

Ωστόσο, οι δυο ήττες από την έμπειρη αλλά αποδυναμωμένη σε σχέση με το παρελθόν Φριντρισχάφεν αιφνιδίασαν τους Πειραιώτες, που θέλουν να κλείσουν νικηφόρα την επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ στην αναμέτρηση κόντρα στην Ποζολγίνιτσα.

«Μετά την ήττα από την Φριντρισχάφεν οι ελπίδες για να πετύχουμε κάτι καλό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα εξανεμίσθηκαν», είπε ο Δημήτρης Καζάζης στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που προαναγγέλλει την αναμέτρηση σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που έχουν αποστείλει νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι». «Σε αυτό το σημείο μαθηματικά δεν έχουμε πιθανότητες για τον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ούτε όμως και για το Challenge Round του CEV Cup. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο μας παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να τελειώσουμε στη διοργάνωση όπως είχαμε ξεκινήσει, νικηφόρα. Είμαι πεπεισμένος ότι με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσουμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο που επιτάσσει ένας αντίπαλος όπως είναι η Ποζολγίνιτσα».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιούρισιτς, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν είχαμε κερδίσει στις αρχές την Ποζολγίνιτσα σκεφτόμασταν ότι το προσεχές ματς θα μπορούσε να έχει διαφορετικό νόημα και αξία. Θέλαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο αλλά μετά τις δυο ήττες από τη Φριντρισχάφεν οι ευκαιρίες χάθηκαν. Αυτή τη βδομάδα ηττηθήκαμε από τη Ζενίτ και από το ματς αυτό κρατήσαμε την εμφάνιση του τρίτου σετ. Τώρα θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και αμέσως μετά να δώσουμε όλη μας την προσοχή στις εγχώριες διοργανώσεις. Θέλουμε σίγουρα μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Ποζολγίνιτσα είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και θέλουμε και τους φιλάθλους να βοηθήσουν».