ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Νανάς: «Περήφανοι για τα παιδιά»

Νανάς: «Περήφανοι για τα παιδιά»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Νανάς μετά από την ήττα στις λεπτομέρειες από τη Βουλγαρία εμφανίστηκε ικανοποιημένος που η Εθνική παίδων κοιτάζει στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος.  
Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτά τα παιδιά. Έχουμε φτάσει από το Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας μέχρι σήμερα και μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις, όπως είναι η χάλκινη Τουρκία και τη Βουλγαρία που ήταν τέταρτη και στο μεταξύ μας ματς είχαμε χάσει με 3-0 σετ. Μικρές λεπτομέρειες και λάθη στο τέλος του τρίτου σετ και του τάι μπρέικ μας στέρησαν τη νίκη. Θεωρώ ότι και ο ένας βαθμός που πήραμε, στο τέλος των αγώνων της πρώτης φάσης θα αποδειχθεί πολύτιμος. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα δύο επόμενα ματς με την Γερμανία και την Λευκορωσία, ώστε να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο που είναι η οκτάδα».
Στράτος: «Ψηλά το κεφάλι»
Ο Αποστόλης Στράτος από την πλευρά του, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν καλύτεροι. Όπως λέει και ο προπονητής μας, το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε. Έχουμε μια μέρα ξεκούραση για να επανέλθουμε καλύτεροι στα επόμενα ματς με Γερμανία και Λευκορωσία».