ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Ναράνχο για τα αβίαστα λάθη, η Ανθή με μια συγκινητική αφιέρωση

Ο Ναράνχο για τα αβίαστα λάθη, η Ανθή με μια συγκινητική αφιέρωση

Στο χαμένο πρώτο σετ στάθηκε ο προπονητής της Εθνικής γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο, ενώ η Ανθή Βασιλαντωνάκη έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον πρώτο της προπονητή που είχε στο άθλημα, τον Ταξίαρχο Διαμαντόπουλο, ο οποίος αυτό το διάστημα δίνει τη δική του προσωπική μάχη.

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Βρήκαμε λύσεις από το κέντρο»

«Στο πρώτο σετ κάναμε 10 αβίαστα λάθη και μας έκαναν 2 μπλοκ, οπότε ήταν δύσκολο να το κατακτήσουμε. Στη συνέχεια η Πορτογαλία συνέχισε να παίζει καλά, αλλά εμείς βελτιωθήκαμε ειδικά στο σερβίς και στην άμυνα. Κάναμε κάποιες προσαρμογές, η Παπαφωτίου βρήκε λύσεις από το κέντρο με την Εμμανουηλίδου και την Λαμπρούση και αυτό μας έδωσε ώθηση για τη νίκη».

Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Αφιερωμένο στον κ. Διαμαντόπουλο»

«Τη νίκη αυτή θέλω να την αφιερώσω στον κ. Ταξίαρχο Διαμαντόπουλο, τον πρώτο μου προπονητή και αυτός ήταν που με έμαθε να αγαπάω το βόλεϊ. Αυτή τη στιγμή δίνει τη δική του μάχη και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο επόμενο παιχνίδι να μας δει από κοντά».

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...