ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράνχο: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες»

Ναράνχο: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες»

Για τις μεγάλες φιλοδοξίες της ΕΘνικής μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο μετά τη νίκη επί της Εσθονίας.

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες»

«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να επιστρέψουμε από το τεταρτο σετ. Από πέρυσι το καλοκαίρι η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό έδειξε και απόψε, ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά και στο τέταρτο σετ. Είναι πολλά τα 17 χαμένα σερβίς, όμως στις στιγμές που μας βγήκε η πίεση τότε παίξαμε πολύ καλά. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι “τελικό” στην έδρα της Σλοβενίας και θα πάμε να νικήσουμε. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες ως ομάδα και θα πάμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό», ανέφερε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όλγα Στράντζαλη: «Ποτέ δεν σταματήσαμε να παλεύουμε»

Η διεθνής ακραία είπε: «Η νίκη αυτή και ο τρόπος που ήρθε ήταν πολύ σημαντική. Ποτέ δεν σταματήσαμε να παλεύουμε. Το πρώτο σετ το χάσαμε στις λεπτομέρειες και αφού διορθώσαμε κάποια πράγματα στη τακτική μας, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα στη Σλοβενία είναι ένα παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες και θα προσπαθήσουμε να βγούμε εμείς νικήτριες».

Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Αφιερωμένο στη Κατερίνα»

«Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Ακόμα και στο σετ που ήμασταν από κάτω, είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που αντιδράσαμε. Είχαμε υπομονή και είναι κάτι πουδεν είχαμε στο παρελθόν. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στη Κατερίνα Γιώτα, μας λείπει πολύ και ευχόμαστε όλες να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα», κατέληξε η διεθνής διαγώνια,