ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράνχο: «Σημαντική η νίκη χωρίς απώλειες στην πρεμιέρα»

Ναράνχο: «Σημαντική η νίκη χωρίς απώλειες στην πρεμιέρα»

Ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος συνέστησε προσοχή ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Γκιγιέρμο Ναράνχο δήλωσε: «Αν και δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, πράγμα λογικό γιατί ήταν πρεμιέρα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη χωρίς απώλειες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα πρέπει όμως να ξεχάσουμε αμέσως το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με την Ισπανία, η οποία πήρε μεγάλη νίκη νωρίτερα επί της Αυστρίας».

Η κεντρική της Εθνικής Τζίνα Λαμπρούση τόνισε: 
«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη που παίξαμε ξανά όλες μαζί. Το είχαμε ανάγκη. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε σφιγμένα και ήταν λογικό μετά από τόσο καιρό που είχαμε να δώσουμε επίσημο παιχνίδι. Μετά από λίγο ξεκινήσαμε να ευχαριστιόμαστε περισσότερο το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ».

Ο προπονητής της Νορβηγίας Έλκο Μπέιγλ δήλωσε: ψΠρέπει να συγχαρώ την Ελλάδα για τη νίκη της. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα έπαιζε σε άλλο επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε και ελπίζω να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιχνίδια».