Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στη Νάξο η Αντωνακάκη

Παρέμεινε στη Νάξο η Αντωνακάκη

Στον Πανναξιακό θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η 19χρονη λίμπερο Γιωργίνα Αντωνακάκη καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη νεαρή αθλήτρια απο τη Κρήτη.

Για την μεταγραφή και τη συνεργασία της με την ομάδα της Νάξου η Γιωργινα Αντωνακακη δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή τους και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ της Γ.Ε. Ηρακλείου για την συγκατάθεση του σωματείου μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Νάξου την νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Γιωργίνα Αντωνακάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 16.9.2002, η Γιωργίνα Αντωνακάκη έχει ύψος 175cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 19χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την «Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου», έχει αγωνιστεί στον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων και στον Α.Ο. Λαμίας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλείου και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε την Γιωργίνα Αντωνακάκη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/06/2021

Στη Λαμία 2013 η Κοντονάσιου

Στη Λαμία 2013 και τη Volleyleague θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η 23χρονη πασαδόρος Δέσποινα Κοντονάσιου που δήλωσε έτοιμη να δικαιώσει αυτούς που την εμπιστεύθηκαν.