ΔΙΕΘΝΗ

«Ναι» του Πάρις στα… πετροδολάρια – Ντουέτο με Αγκάμεζ (fot-vid)

«Ναι» του Πάρις στα… πετροδολάρια – Ντουέτο με Αγκάμεζ (fot-vid)

Ακόμη ένας γνώριμος άσος στα ελληνικά γήπεδα, ο Ιταλός πρώην πασαδόρος της Πιατσέντζα, Ματέο Πάρις θα κυνηγήσει τη διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στο Ντουμπάι.

Ο 37χρονος παλιότερος άσος των ΜΕΝΤ και Φοίνικα Σύρου, έπειτα από περίπου ένα χρόνο αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πολύτιμες στιγμές με την οικογένειά του, θα ζήσει σε λίγες μέρες την παρθενική του εμπειρία στη Μέση Ανατολή, καθώς πριν από λίγες ώρες έφτασε στο Αμπου Ντάμπι και ανακοινώθηκε επίσημα από την Al Ain.

Συμπαίκτης του Πάρις, στην ομάδα του Μαυροβούνιου τεχνικού Βέσελιν Βούκοβιτς, θα είναι ο Κολομβανός πρώην “μπόμπερ” των ΑΕ Νίκαια, Παγκρατίου, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ και ο Ουκρανός ακραίος, Τιμοφέι Πολουιάν.

paris_vukovic

Στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Πάρις και Λίμπε θα βρεθούν αντιμέτωποι και με άλλους παλιούς γνώριμους από τα ελληνικά γήπεδα, όπως τον Αργεντίνο τεχνικό της Αλ Τζατζίρα, Χόρχε Ελγκέτα, το Μαυροβούνιο διαγώνιο της Shaba-Alahli, Μίλος Τσούλαφιτς, το Βραζιλιάνο ακραίο Κάιο Φάμπιο της Al Wasl και το συμπατριώτη του,  Άθος Φερέιρα ντα Κόστα, κεντρικό της Al-Nasr.