Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέα αναβολή στη Volleyleague

Νέα αναβολή στη Volleyleague

Τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν σήμερα στον Πορφύρα ανάγκασαν την ΕΟΠΕ να ενεργοποιήσει τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και να προχωρήσει στην αναβολή των αγώνων Πορφύρα-ΑΕΚ και Θέτιδα Βούλας – ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά το προηγούμενο Σάββατο. 

Τα κρούσματα κορονοιού στη Volleyleague δυστυχώς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς μετά τον Ολυμπιακό και ο Πορφύρας ανακοίνωσε πως αθλήτριες του βρέθηκαν θετικές στα τεστ που έκαναν. Κάτι που αυτομάτως άναψε “κόκκινο συναγερμό” στην Ομοσπονδία που κινήθηκε άμεσα προκειμένου να ακυρώσει αρχικά τον αγώνα του Πορφύρα με την ΑΕΚ, αλλά και τον αγώνα της Θέτιδας Βούλας με τον ΠΑΟΚ που ήταν και ο τελευταίος αντίπαλος της ομαδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

O Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της Ομάδας Γυναικών του Συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021 βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης αναβάλλει τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις – Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική.