Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέα διοίκηση και έφορος στην Ηλιούπολη

Νέα διοίκηση και έφορος στην Ηλιούπολη

Σε σώμα συγκροτήθηκε η διοίκηση της Ηλιούπολης μετά τις εκλογές στις 6/6. Πρόεδρος του συλλόγου ανέλαβε και παλι ο  Ανδρέας Τρομπέτας ενώ έφορος του τμήματος  βόλεϊ ανέλαβε ο Χάρης Γεωργιάδης, στη θέση του εμβληματικού, Γιώργου Λυκογιάννη, που είχε παραιτηθεί στις 29/3, ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ηλιούπολη έχει συμφωνήσει για τη νέα περίοδο με τις Γκλιγκόροβιτς, Γιοβάνη και Μαλουσάρη ενω εχουν αποχωρήσει, Μαρκοπούλου-Βέλλιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης για την ανάδειξη του νέου ΔΣ:

«Ολοκληρώθηκε εχθές Δευτέρα 13 Ιουνίου η σύσταση του νέου ΔΣ στον σύλλογο μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά: Πρόεδρος συλλόγου  Τρομπέτας Ανδρέας

Αντιπρόεδρος Χάλαρης Αντώνης

Γενικός Γραμματέας Σχίζας Κωνσταντίνος

Ταμίας Γιακουμέλου – Χαρίτου Θέμις

  Έφορος τμήματος βόλεϊ γυναικών Γεωργιάδης Χαράλαμπος Δημήτρης

Λοιπά μέλη συλλόγου και έφοροι τμημάτων : Ευαγγέλου Δημήτρης, Ζαφειρούλης Βασίλειος, Στανέλλος Μιλτιάδης, Κριτσιμάς Παναγιώτης, Μαυροματίδης Άνθιμος, Πιπερίδης Κωνσταντίνος, Μανέτας Αθανάσιος, Κωνσταντακόπουλος Αλέξανδρος, Κύρκος Δημήτριος και  Στεφανής Αριστείδης.

Συγχαίρουμε για την εκλογή του τον κύριο Γεωργιάδη Χάρη ο οποίος θα είναι ο νέος έφορος του τμήματος γυναικών. Ο κύριος Γεωργιάδης υπήρξε αθλητής του στίβου για αρκετά χρόνια με την ομάδα του Παναθηναϊκού και της εθνικής. Σπούδασε γεμολογία και διαμαντολογία με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων στο χώρο του κοσμήματος και είναι ενεργός ιπτάμενος πολιτικής υπηρεσίας.

Κατά το παρελθόν επί αρκετά έτη έχει διατελέσει σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι ενεργός επιχειρηματίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σημαντική εθελοντική προσφορά σε εθελοντικές ομάδες της Ελλάδας.

Καλοσωρίζουμε λοιπόν, τον κύριο Γεωργιάδη στο σύλλογο και ειδικά στο τμήμα βόλεϊ γυναικών και ευχόμαστε καλή συνεργασία.»