ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέα δύναμη στον Έβρο….

Νέα δύναμη στον Έβρο….

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Έβρο το διεθνές τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Βύσσας Ορεστιάδας με την συμμετοχή της Λέφσκι Σόφιας, της Μαρίτσα Φιλιππούπολης, του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και της φιλόδοξης ομάδας της Νέας Βύσσας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Βύσσας έχοντας στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή γυναικεία ομάδα, η οποία με σταθερά βήματα θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α2 φρόντισε να κάνει την διαφορά στην περιοχή της Ορεστιάδας φιλοξενώντας διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή της δυνατών ομάδων από την Βουλγαρία όπως της Λέφσκι Σόφιας και της Μαρίτσα Φιλιππούπολης.

Για ένα 3ήμερο οι φίλοι του γυναικείου βόλεϊ στην Ορεστιάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και παράλληλα ο τεχνικός του ΑΟ Νέας Βύσσας Γιώργος Σταυρόπουλος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την δυναμική της ομάδας του.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε όπως αναμενόταν άλλωστε η Λέφσκι Σόφιας κάνοντας το 3×3, ενώ την 2η θέση η έταιρη ομάδα της Βουλγαρίας Μαρίτσα Φιλιππούπολης.

Ο ΑΟ Νέας Βύσσας με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες κατέλαβε την 3η θέση και να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και παρακολούθησε το νέο της ξεκίνημα.

Παράλληλα στο περιθώριο των αγώνων, ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Βύσσας πραγματοποίησε και την παρουσίαση όλων των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ αποδεικνύοντας πως γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά σε μια περιοχή που ζει και αναπνέει για το άθλημα, ενώ ξεχωριστώ χρώμα στους αγώνες έδωσε και η παρουσία των συλλόγων “Στ. Καραθεοδωρής” και Λ.Π.Σ. Άνω Οινόης “Το Κρασοχώρι”.

Από την πλευράς της η διοίκηση του ΑΟ Νέας Βύσσας με ανακοίνωσή της τονίζει «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλο τον κόσμο της Νέας Βύσσας και της ευρύτερης περιοχής που πίστεψε στην διοίκηση και στις ομάδες του Αθλητικού Ομίλου Νέας Βύσσας και αγκάλιασε την διοργάνωση με την πολυπληθή παρουσία του. Η παράδοση, ο αθλητισμός και πάνω από όλα ο πολιτισμός που προσπαθούμε να προσφέρουμε, είχαν την τιμητική τους στην πρώτη ημέρα του τουρνουά».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δευτέρα 13/10/2014

Λέφσκι-Φοίνικας 3-0

Μαρίτσα-Βύσσα 3-0

Τρίτη 14/10/2014

Μαρίτσα-Φοίνικας 3-0

Βύσσα-Λέφσκι 0-3

Τετάρτη 15/10/2014

Μαρίτσα-Λέφσκι 1-3

Βύσσα-Φοίνικας 3-1