Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέα γενιά φιλάθλων στην Πυλαία (video)

Νέα γενιά φιλάθλων στην Πυλαία (video)

Η κατάκτηση του Κυπέλλου στην Σύρο έφερε κόσμο στην Πυλαία. Στον αγώνα με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας στις εξέδρες βρέθηκαν οικογενειάρχες με τα παιδιά τους και χειροκρότησαν τους «ασπρόμαυρους», ενώ στο τέλος ο αγωνιστικός χώρος «πλημμύρησε» από μικρούς που έψαχναν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία από τους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα στην ιστορία του και οι πρώτες αράδες που γράφονται πλέον είναι όμορφες και πάνω από όλα με αισιόδοξα μηνύματα.

Η αναμέτρηση με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας στην Πυλαία αποτέλεσε ένα μεγάλο ραντεβού για πολλούς οικογενειάρχες που πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν τους Κυπελλούχους.

Η νίκη του ΠΑΟΚ έφερε  νέα αποθέωση στους «ασπρόμαυρους» και στο τέλος του αγώνα οι μικροί φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο και πολιόρκησαν τον Γκόμεζ, τον Κουρνέτα, τον Ρανγκέλ, τον Χιμένες και τους υπόλοιπους  παίκτες για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.

Εικόνες που πραγματικά μας έχουν λείψει από την Πυλαία και που πλέον χαιρόμαστε να βλέπουμε.

Μάλιστα το βίντεο είναι ο καλύτερος… «μάρτυρας» της όμορφης ατμόσφαιρας που επικράτησε στο «παλατάκι» με τη νέα γενιά φιλάθλων να κερδίζει τις εντυπώσεις…

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ