ΔΙΕΘΝΗ

Νέα καριέρα για Σάντερς& Κάρπεντερ!

Νέα καριέρα για Σάντερς& Κάρπεντερ!

Οι δύο πρώην πασαδόροι του Μαρκόπουλου, Ευαγγελία Σάντερς και Κριστίν Κάρπεντερ, ανέλαβαν θέση βοηθού προπονητή στην ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου του Κολοράντο και στην αντίστοιχη ομάδα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από την ομάδα των Μεσογείων, η οποία με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, συγχαίρει τις δύο κοπέλες και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Μάλιστα γίνεται αναφορά στην καριέρα των δύο αθλητριών στο Μαρκόπουλο με το παρακάτω σχόλιο:

«Η Σάντερς αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας τη σεζόν 2013-14 και αποχώρησε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη χώρα μας και από την ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου.

«Το καλοκαίρι του 2014 έφτασε στη χώρα μας ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του αμερικάνικου βόλεϊ, η δυο φορές πρωταθλήτρια του NCAA η Kριστίν Κάρπεντερ.

H αμερικανίδα πασαδόρος τη σεζόν(14-15) που αγωνίστηκε στον ΑΟΜ εντυπωσίασε με την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό της και αποτέλεσε παράδειγμα προς τις νεαρές αθλήτριες από τις οποίες αποτελούνταν η ομάδα μας.»