A2

Νέα μέλη στο ΔΣ του ΑΟ Λαμίας

Νέα μέλη στο ΔΣ του ΑΟ Λαμίας

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ που σήμανε την κατάκτηση του νταμπλ, η διοίκηση του ΑΟ Λαμίας, ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με την είσοδο στο ΔΣ από επιχειρηματίες της περιοχής που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα με την εμπειρία τους αλλά και οικονομικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α2:

«Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου από τον ΑΟ Λαμίας, μετά την ιστορική επιτυχία της ανόδου της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Volleyball.

Στο πλαίσιο αυτό, η αρχή έγινε με την προσθήκη δύο νέων Μελών στο διευρυμένο πλέον Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι γνωστοί Λαμιώτες επιχειρηματίες Βασίλης Παπαμίχος και Θανάσης Μόσχος ανέλαβαν αρμοδιότητες και ετοιμάζονται με ζήλο και μεράκι να προσθέσουν την προσωπική τους σφραγίδα σε μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Εξάλλου το ΔΣ του Συλλόγου ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή την έναρξη της συνεργασίας του, με τον διακεκριμένο δικηγόρο και Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Φώσκολο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Νομικού Συμβούλου.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...