Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέα νίκη για ΑΟΟ

Νέα νίκη για ΑΟΟ

Τα θετικά αποτελέσματα για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας συνεχίζονται καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 αφήνοντας καλές εντυπώσεις…

Μια ακόμη νίκη με καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και απέναντι στον Άρη με το 3-0 έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει του Λίγκ Καπ.

Ο Γιόχαν Ίσακσον στον αγώνα με τον Άρη είχε στην διάθεσή του τον Βουκασίνοβιτς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Μέλκας είχε εκτός τους Κυριακίδη, Σωτηρίου βασιζόμενος στα άκρα από τους Μούχλια, Ντινόπουλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγώνα κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο παρά την υπέρ τους διαφορά στο τέλος πήγε στην κόντρα, με τους «πράσινους» να κάνουν το 2-0 με το 26-24 και να ολοκληρώνουν τον αγώνα κατακτώντας εύκολα και το τρίτο σετ.

AOO (Ίσακσον) : Σκαρλατίδης, Μίλιτς, Πεντίδης, Βουκασίνοβιτς, Ριζόπουλος, Γκούσταφσον, Κωνσταντινίδης (λ), Πέτρογλου, Χουσίδης, Αντωνιάδης.

Άρης (Μέλκας) : Χαριτωνίδης, Ανδρεάδης,Γκιρτζίκης, Μούχλιας, Ντινόπουλος, Τζελατι, Μπαμπαλιούτας (λ), Μέλκας, Παπαστάμος,