ΔΙΕΘΝΗ

Νέα νίκη για Κατάρ

Νέα νίκη για Κατάρ

Με νίκη και χαμόγελα ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο World League το Κατάρ καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 3-0 επί του Πουέρτο Ρίκο και το πανηγύρισε δεόντως…

Την 3η του νίκη στην διοργάνωση πανηγύρισε το Κατάρ και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι και σίγουρα με πολλές εμπειρίες την Θεσσαλονίκη.

Οι «Άραβες» του Ρομπέρτο Πιάτσα φρόντισαν να παρουσιαστούν εκ νέου μαχητικοί και να πάρουν το αποτέλεσμα σε ένα Πουέρτο Ρίκο που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος από την αναμέτρηση.

Με κορυφαίους τον Ιμπραϊμ που είχε 14 πόντους και τον Τζούκιτς που σταμάτησε στους 11 αλλά και με την βοήθεια των Τσιγκμπό – Ραϊμι (από 8 πόντους) οι «βυσσινοί» έφθασαν στο τρίποντο κατακτώντας τα σετ με το 25-22, 25-23 και 25-16.

Από την άλλη πλευρά η εξαιρετική παρουσία του Μοράλες που σταμάτησε στους 21 πόντους μπορεί να ικανοποίησε τον Σπύρο Γκολίτση που θα τον έχει στον Ηρακλή Χαλκίδας, ωστόσο αυτό δεν αρκούσε στο Πουέρτο Ρίκο για να αποφύγει την ήττα.