Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέα ομάδα, νέοι στόχοι

Νέα ομάδα, νέοι στόχοι

Με τη νέα φανέλα να εντυπωσιάζει και να κερδίζει τις εντυπώσεις όλων πραγματοποιήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια η παρουσίαση της φετινής ομάδας γυναικών της ΑΕΚ.

Μπορεί το αποτέλεσμα της ανδρικής ομάδας να μην ήταν θετικό στον Έβρο, ωστόσο 1000 χιλιόμετρα νοτιότερα και συγκεκριμένα στη Νέας Φιλαδέλφεια η γυναικεία ομάδα φρόντιζε να υπάρχουν άφθονα χαμόγελα αισιοδοξίας για τη φετινή χρονιά.

Οι «κιτρινόμαυρες» του Μανώλη Ρουμελιώτη κρατώντας τη νέα φανέλα της ομάδας στα χέρια έδειξαν έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και να κρατήσουν ψηλά την σημαία του τμήματος που χάρισε πολλές χαρές στον κόσμο της.

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ έχει τον Δικέφαλο αετό ανάγλυφο σε όλη την επιφάνεια της, φυσικά είναι σε «κιτρινόμαυρη» απόχρωση.

Στους χορηγούς της φετινής χρονιάς προστέθηκε και η Stoixhman.gr η οποία θα στηρίξει οικονομικά την ΑΕΚ για ένα έτος και μάλιστα το λογότυπο της εταιρίας είναι στο πίσω μέρος της νέας φανέλας.

Κατσαδήμας : Να στηρίξουμε την ΑΕΚ

Εκ μέρους της διοίκησης το παρόν έδωσε στην εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Γιώργος Κατσαδήμας ο οποίος δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοηθούν την ομάδα. Με τον Χρήστο γνωριζόμαστε από άλλο πόστο. Είναι η πιο συγκινητική προσπάθεια που έχει γίνει. Πρέπει να στηρίξουμε την ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος ότι με την στήριξη του κόσμου θα καλυφθούν οι αδυναμίες της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κ. Κόντο και τον κ. Παπαδημητρίου για το θέμα του γηπέδου».

Ρουμελιώτης : Να σώσουμε τη χρονιά

Ο τεχνικός της Ένωσης παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα παρέμεινε στην ομάδα και στις δηλώσεις του φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως στόχος είναι να σωθεί η χρονιά…

«Ήρθα στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη περίοδο, περιμένοντας να είμαστε φέτος πιο ήρεμοι. Ωστόσο, ζήσαμε πολλά το καλοκαίρι. Μόλις χθες αποφασίστηκε να έχουμε το κλειστό του Ιωνικού. Μόνο για τα παιχνίδια μας. Είναι ευχάριστο βράδυ σήμερα. Οφείλουμε να δούμε την επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα έχει παιχνίδι αύριο για την ΑΕΚ» υπογράμμισε ο Μανώλης Ρουμελιώτης και πρόσθεσε «Θέλω να ευχαριστήσω τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Βασικός στόχος μας είναι να σώσουμε την χρονιά . Δεν πιστεύω αν σε άλλο σύλλογο θα μπορούσε να ξεκινήσει η χρονιά έτσι. Ο Δούκας ήταν η ψυχή της ομάδας. Αλλά αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε βόλεϊ στην ΑΕΚ. Έχουμε δύσκολη σειρά παιχνιδιών που πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Ξεκινάμε με χαμηλά το κεφάλι».

Γιακουμή : Είμαστε για τα δύσκολα

Η αρχηγός της ομάδας και από τις ελάχιστες που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ Δήμητρα Γιακουμή στις δηλώσεις της υπογράμμισε πως όλες οι αθλήτριες γνωρίζον τη νέα κατάσταση και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο…

«Βιώσαμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Βλέπω καθημερινά την προσπάθεια που κάνουν όλες οι αθλήτριες, όλες έχουμε την συνείδηση της κατάστασης. Φαίνεται ότι τελικά είμαστε για τα δύσκολα. Ευχαριστούμε από την πλευρά μας τον κ. Δούκα και τον κ. Κουτά» τόνισε η Δήμητρα Γιακουμή.