PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Νέα βόμβα απο Κέρκη που ανακοίνωσε Νικολάκη

Νέα βόμβα απο Κέρκη που ανακοίνωσε Νικολάκη

Ο Δημήτρης Νικολάκης επιστρέφει στα γήπεδα καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Κέρκη Σάμου και θα αποτελέσει τον “μαέστρο” της στο επόμενο πρωτάθλημα της Preleague.

Στα χέρια του εμπειρότατου και…”μπαρουτοκαπνισμένου” Δημήτρη Νικολάκη θα στηριχθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κέρκης Σάμου που θέλει να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία με την συμμετοχή του στη Volleyleague. Έτσι μετά τους Χαντ, Καρατζά η διοίκηση της νησιωτικής ομάδας έριξε μια ακόμη μεταγραφική βόμβα ανακοινώνοντας  στην έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νικολάκη ο οποίος ξαναβάζει αθλητικά και θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας του Κέρκη στη Preleague.

Μάλιστα ο διεθνής πασαδόρος που αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Κέρκη, θα ξανασυναντηθεί με τον Τεϊλορ Χαντ μετά την κοινή τους παρουσία στην ομάδα της Κηφισιάς την τριετία 2017-2020. Μία πολύ έξυπνη κίνηση από την ομάδα της Σάμου, καθώς δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή πασαδόρου, αφού Νικολάκης- Χάντ βρίσκονται στο γήπεδο με τα… μάτια!

Η ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκης Μαραθοκάμπου

H ομάδα πετοσφαίρισης ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ ΣΑΜΟΥ, ανακοινώνει την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, Έλληνα πασαδόρου. Με την εμπειρία του θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του ΚΕΡΚΗ συνεχίζει την ενίσχυση της και υπόσχεται δυνατές “μάχες” στο δύσκολο πρωτάθλημα της Pre Leaque. Καλώς ήρθες Δημήτρη Νικολάκη!