Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέες υποσχέσεις στους «κίτρινους»

Νέες υποσχέσεις στους «κίτρινους»

Συνάντηση αντιπροσωπείας παικτών του Άρη με τον Ερασιτέχνη Άρη πραγματοποιήθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη, όπου δόθηκαν ξανά κάποιες υποσχέσεις από τη διοίκηση για τις συσωρευμένες  οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν εδώ και μήνες προς τους αθλητές. Ωστόσο η διοίκηση θα προσπάθήσει να εκμεταλλευτεί το καλό μομέντουμ της ομάδας του Γιάννη Μέλκα, προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων νέων χορηγών.

Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει και το γεγονός ότι το η τηλεοπτική εμφάνιση των κίτρινων στο ματς με την Κηφισιά για την 18η αγωνιστική της Volleyleague, συνοδεύτηκε από νίκη, κάτι που “ζέστανε” ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα, προκειμένου και η διοίκηση να “χτυπήσει” κάποιες πόρτες και να ζητήσει κάποια πράγματα με μεγαλύτερη άνεση.

Παρόλα αυτά τα μέλη τςη διοίκησης ανέπτυξαν στους αθλητές και κάποιες άλλες ιδέες που ευελπιστούν ότι αν υλοποιηθούν, μπορούν να αποφέρουν άμεσα κάποια έσοδα στην ομάδα. Επίσης δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να δοθούν και κάποια χρήματα στους παίκτες, λίγο πριν μεταβούν στην Αθήνα για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό, ως μία ψυχολογική τόνωση για τα παιδιά του Γιάννη Μέλκα, όπως ακριβώς είχε γίνει και λίγο πριν από το ματς με τη ΜΕΝΤ, με τα χρήματα που συγκέντρωσαν και έδωσαν οι οπαδοί στους “κίτρινους”.

Προβληματισμός και κομμένο ρεύμα!

Μολονότι κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει η πειιοψηφία των παικτών του Άρη και τι στάση θα τηρήσει σε αυτές τις νέες υποσχέσεις, σίγουρα η  ψυχολογία των παικτών δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς μετά το χθεισνό ποδοσφαιράκι, δεν έγινε σήμερα προπόνηση, ενώ χθες βράδι, το πρόγραμμα για Ντόχερτι και Μήλη είχε μίνι μετακόμιση, αφού το πρωί τους έκοψαν το ρεύμα και μεταφέρθηκαν προσωρινά σε ξενοδοχείο μέχρι να επανασυνδεθεί και να επιστρέψουν σπίτι.

Δεν έχει κατι σοβαρό ο αμφίβολος Καμίνσκι

Τα νέα πάντως από το μέτωπο των τραυματιών δεν είναι τόσο άσχημα για τον Πολωνό διαγώνιο, Μίκαλ Καμίσνκι και τον Γιάννη Κυριακίδη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει Καμίνσκι, δεν είναι τόσο σοβαρό όπως φοβήθηκαν οι “κίτρινοι”, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε ο πάικτης, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα από ένα ερεθισμό στο γόνατο, που καθιστά ωστόσο αμφίβολη τη συμμετοχή του παίκτη στην Κυψέλη. Αμφίβολος επίσης παραμένει και ο Κυριακίδης, που συνεχίζει κανονικά τις θεραπείες και περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δεί σε τί κατάσταση θα είναι μέχρι το Σάββατο και αν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.