Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέες, κόκκινες και εντυπωσιακές

Νέες, κόκκινες  και εντυπωσιακές

Ανανεωμένες και με… νέο look παρουσιάστηκαν οι «ερυθρόλευκες» στο  κλειστό του  Ρέντη, καθώς η έναρξη της προετοιμασίας για τις Πειραιώτισσες συνδυάστηκε και με την έναρξη  της συνεργασίας τους με την Adidas.

Η αρχή  είναι το… ήμισυ του παντός  και στο Ρέντη  οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν δυναμικά την χρονιά. Μια χρονιά που μπορεί να βρίσκει την ομάδα με ίδιους στόχους αλλά με νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το απόγευμα στο Ρέντη  οι Πειραιώτισσες παρουσιάστηκαν με πολλά χαμόγελα εγκαινιάζοντας ουσιαστικά και την συνεργασία τους με την Adidas.

osfp-women-team-2015

Μια συνεργασία που έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας της ΠΑΕ με  την γνωστή αθλητική εταιρία και που περνά και στον Ερασιτέχνη.

Όλα στο… «κόκκινο» τη νέα χρονιά και πλέον άπαντες περιμένουν να δούνε και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις ευχόμενοι να είναι το ίδιο γούρικες με τις προηγούμενες και να συνεχίσουν να φέρνουν τίτλους και επιτυχίες.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...