ΔΙΕΘΝΗ

Νέο application για ψηφοφορία MVP!

Νέο application για ψηφοφορία MVP!

Η ιταλική Πιατσέντζα λάνσαρε τη νέα επίσημη εφαρμογή με την οποία οι φίλαθλοι της ομάδας ψηφίζουν τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης πλέον και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μπορεί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Πιαντσέτζα να ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τη ρουμάνικη Κονστάντσα αλλά οι Ιταλοί φίλοι έβγαλαν τον «δικό τους άνθρωπο», τον υπέρτατο Ζλατάνοφ MVP! Πάντως, υπήρχαν και… κάπως πιο αντικειμενικοί φίλοι της ομάδας που έδωσαν την ψήφο στους αντιπάλους (Σιμεούνοφ, Γιάνιτς), λίγοι μεν αφού στην πλειοψηφία όλοι προτίμησαν τους γηπεδούχους με MVP τον «Ζλάτα».

Αυτή η διαδικασία είχε χρησιμοποιηθεί και για κάποια από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πλέον θα εφαρμόζεται και στα ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια.
Ο νικητής της διαδικασίας κερδίζει κάθε φορά ένα καλάθι με τοπικά αλλαντικά από εταιρεία που είναι επίσης χορηγός της ιταλικής ομάδας.

Βέβαια και οι φιλοξενούμενες ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα τοπικά προϊόντα του χορηγού κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ενώ και ένα τυχερός φίλος της Πιατσέτζα –με την προϋπόθεση να έχει ψηφίσει- έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση θα παίρνει το ίδιο δώρο!

Η εφαρμογή αυτή για την ψηφοφορία υπάρχει διαθέσιμη σε όλα τα κινητά για Android, iOS και Windows Phone ενώ πλέον υπάρχουν και τα νέα της ομάδας με βίντεο και πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας!