A2

Με νέο “αίμα” ο ΓΣ Πετρούπολης στην Α2

Με νέο “αίμα” ο ΓΣ Πετρούπολης στην Α2

Την στελέχωση της γυναικείας ομάδας με αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης που με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει τις προσπάθειες και την θέληση που έδειξαν τα νεαρά κορίτσια στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Πετρούπολης 

Σε συνέχεια σχηματισμού και στελέχωσης της Γυναικείας Ομάδας Γ.Σ. Πετρούπολης, οι μικρές μας αθλήτριες που προέρχονται από τις υποδομές / αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου, ενσωματώνονται με τις υπόλοιπες αθλήτριες, έτσι ώστε να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι πρόκλησης και να διανύσουν ένα ταξίδι νέων εμπειριών, σε υψηλότερο αθλητικό επίπεδο!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας (φωτογρ. από αριστερά προς δεξιά) Αντωνία Παρασκευά, Ευγενία Τσίκα, Αλεξάνδρα Γάκια, Αθηνά Λώλη, Αριάδνη Χρανιώτη και Βίβιαν Ηλιοπούλου, όπου με την θέληση τους και την επίμονη προσπάθεια όλων των προηγούμενων χρόνων για συνεχή διάκριση, κατάφεραν να έχουν μια επιτυχημένη εξέλιξη ανοδικής πορείας και να κερδίσουν την συμμετοχή τους στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου !

Καλοτάξιδες !

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στα «Όνειρά σας» !

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...