Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέο «αίμα» στον Ολυμπιακό

Νέο «αίμα» στον Ολυμπιακό

Την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού θα έχει την φετινή χρονιά η Φερονίκη Ζιώγα, καθώς η 24χρονη διαγώνια ανακοινώθηκε απο τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα οι “ερυθρόλευκοι” προώθησαν στην γυναικεία ομάδα τις νεαρές Λιόλιου και Συριστατίδη που προέρχονται απο τα τμήμα Νεανίδων και Κορασίδων αντίστοιχα… 

  Ζιώγα, Λιόλου και Συριστατίδη αποτελούν το… νέο “αίμα” στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, που θέλει να επενδύσει και σε νεαρές αθλήτριες που με τον χρόνο μπορεί να αποκτήσουν τις εμπειρίες και να βοηθήσουν. 

Η Φερονίκη Ζιώγα μετά τον Τύρναβο, Ελασσόνα, ΕΑ Λαρίσης, Λαμία, Κόρινθο και Μακεδόνες Αξιού κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και πλέον θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού ως backup της Σάσκια Χίπε. Η 24χρονη Θεσσαλή θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αντοχές της και στις δηλώσεις έδειξε έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων.  

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Φερονίκη Ζιώγα ανέφερε στο olympiacossfp.gr «Είμαι πολύ χαρούμενη, που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Εκτός της Ζιώγα, το… βάπτισμα του πυρός στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα πάρουν και οι νεαρές Γεωργία Λιόλιου (ημ. 22/1/2001- ακραία) και Αγγελική Συριστατίδη (ημ. γέννησης, 21/2/2004-κεντρική). Αμφότερες προέρχονται απο τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού με την πρώτη να αγωνίζεται την περσινή σεζόν στις Νεάνδιες και η δεύτερη στις Κορασίδες.

lioliou_siristatidi_osfp

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Φερονίκη Ζιώγα. Η Ελληνίδα διαγώνιος (ημ. γέννησης, 25/4/1996, ύψος 1,84μ.), υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Προηγούμενες ομάδες:

2009-2015:  ΓΣ Τυρνάβου

2015-2016:  ΓΣΕ Ελασσόνας

2016-2017: ΕΑ Λαρίσης

2017-2018 : ΑΟ Λαμίας

2018-2019: ΑΣΠ Κόρινθος

2019-2020:  Μακεδόνες Αξιού