Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΑΟΠ Κηφισιάς

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΑΟΠ Κηφισιάς

Και νέο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στον ΑΟΠ Κηφισιάς, όπως γνωστοποίησε με σημερινή (1/2) ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ. Σύμφωνα με αυτή, ο παίκτης βρέθηκε θετικός μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Φίλιππο Βέροιας για την 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες άλλοι τέσσερις παίκτες του ΑΟΠ Κηφισιάς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς, αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ covid-19 που έγινε μετά τον αγώνα με τον Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας.

Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Πρόκειται συνολικά για τον πέμπτο αθλητή του Α.Ο.Π.Κηφισιάς που μπαίνει σε καραντίνα. Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας θα κάνουν σήμερα νέο έλεγχο covid».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...