Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέο μοντέλο διοίκησης στο Φοίνικα!

Νέο μοντέλο διοίκησης στο Φοίνικα!

Την επόμενη μέρα κοιτάζουν στον Φοίνικα Σύρου, αφού μετά από την παραίτηση του στυλοβάτη της ομάδας Δημήτρη Παλιόπορτα, το Πειρατικό θα βαδίσει σε νέο μοντέλο λειτουργίας, το οποίο θα συγκεράσει τις δημοτικές αρχές, την περιφέρεια αλλά τις παραγωγικές τάξεις της πρωτεύουσας των Κυκλάδων με στόχο να παραμείνει ψηλά η αγαπημένη ομάδα του νησιού!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Γύρισμα νέας σελίδας για το «Πειρατικό» την αγαπημένη ομάδα βόλεϊ της Σύρου, σηματοδοτεί η απόφαση του Προέδρου και σπουδαίας προσωπικότητας για την ιστορία του Συλλόγου, Δημήτρη Παλιόπορτα, να παραδώσει τη σκυτάλη του Τ.Α.Α. σε νέα ηγεσία ,ώστε να είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα με διαφορετικό ρόλο.

Τα δεδομένα αυτά σηματοδοτούν την εγκαθίδρυση νέου μοντέλου λειτουργίας του συλλόγου που, σε πολλά σημεία, εφαρμόστηκε και φέτος, το οποίο μοντέλο επαφίεται στην ουσιαστική πλέον συμμετοχή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, των παραγωγικών τάξεων του νησιού υπό το συντονισμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και στην αποδεδειγμένη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και στη συμμετοχή κάθε συμπολίτη μας που αγαπάει την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα εκφράζει την ικανοποίησή του καθώς οι πρώτες ενδείξεις και τα μηνύματα συλλογικών φορέων και φίλων της Σύρου αποπνέουν αισιοδοξία, δίνοντας αμέριστη στήριξη σε αυτή την νέα εποχή που εγκαινιάζεται για την ομάδα που έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης σε όλους τους Συριανούς με την υπόσχεση να διεκδικήσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”.