Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ

Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ

Έναν σημαντικό σύμμαχο – χορηγό μέχρι τέλους της φετινής αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ επισημοποιώντας την συμφωνία του με την Mateco. Μάλιστα το ντεμπούτο της «ασπρόμαυρης» φανέλας με την χορηγό εταιρία θα γίνει στην Σύρο και το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος …

Η ΑΝΟΙΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους  με την εταιρία «ΜatecoΕλλάς ΕΠΕ»  την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία Ενοικίασης & Εμπορίας Μηχανημάτων Έργων με προηγμένη τεχνολογία ανύψωσης & φροντίδας του περιβάλλοντος με τρία καταστήματα σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Βουλγαρία.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους  σε πανευρωπαϊκό επίπεδο υπό την διεύθυνση του κυρίου Αντώνη Τσαλόπουλου  στον τομέα της  ενοικίασης εξοπλισμού προσέγγισης με ασφαλή λύση σε κάθε ανάγκη προσέγγισης σε ύψος.

Η εταιρία Mateco θα είναι χορηγός μας μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την επίτευξη των στόχων.

Ελπίζουμε σε μία ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία στο μέλλον με πολλαπλά  οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Το who is who της  «Mateco»

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 ως θυγατρική του ομίλου mateco AG, ενός από τους μεγαλύτερους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ομίλους στον τομέα της ενοικίασης εξοπλισμού προσέγγισης. Η εξειδικευμένη γνώση στην εφαρμογή του hightech εξοπλισμού, μας έδινε από την πρώτη στιγμή τη δυνατότητα να προσφέρουμε την σωστή και ασφαλή λύση σε κάθε ανάγκη προσέγγισης σε ύψος. Η ασφάλεια κατά την εργασία σε ύψος παραμένει και σήμερα το επίκεντρο των προσπαθειών μας, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Η αδιάκοπη ανανέωση του στόλου ενοικίασης, με μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αυστηροί τεχνικοί έλεγχοι και συντήρηση από τεχνικούς με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση από κατασκευαστές μηχανημάτων σε Ευρώπη και Αμερική, πετύχαμε να διαθέτουμε σήμερα 380 ανυψωτικά μηχανήματα διαφόρων τύπων και δυνατοτήτων σε τρία καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη σε 24ωρη λειτουργία on line και τώρα πλέον και στο καινούργιο κατάστημά μας στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Αυτό το δίκτυο καταστημάτων σε συνδυασμό με ένα άρτια οργανωμένο τμήμα logistics, δίνει στους έμπειρους συμβούλους πελατών της εταιρείας μας την δυνατότητα να μελετήσουν με τεχνογνωσία και συνέπεια τις ανάγκες σας και να σας παραδώσουν εντός λίγων ωρών μόνον, το σωστό και κατάλληλο μηχάνημα.

Τα τελευταία χρόνια, καθώς η περιποίηση του περιβάλλοντος έχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη.εμείς με τη σειρά μας εντάξαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για την διεξαγωγή εργασιών όπως αποχιονισμό, κοπή χόρτων και καθαρισμό οδών – ακτών. Ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι θα λύσουν και στον τομέα της φροντίδας του περιβάλλοντος κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε χειμώνα, καλοκαίρι!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. Αυτό πιστεύουμε πως είναι το τρίπτυχο επιτυχίας το οποίο καθιστά την mateco Ελλάς σήμερα « leader » στον τομέα του σύγχρονου εξοπλισμού προσέγγισης και περιποίηση περιβάλλοντος σε Ελλάδα και Βουλγαρία και αυτό ακριβώς εμπιστεύονται οι πελάτες μας για να φτάσουν με ασφάλεια ψηλά.