ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέος πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ ο Νεκτάριος Χαλβατζής

Νέος πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ ο Νεκτάριος Χαλβατζής

Ο Νεκτάριος Χαλβατζής είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής, καθώς με ψήφους 18-15 ήταν ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών διαδεχόμενος πλέον τον Γιώργο Κογκαλίδη.

Αλλαγή στην προεδρία της Ένωσης έφεραν οι εκλογές της ΕΣΠΕΔΑ. Σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Νεκτάριος Χαλβατζής εξασφάλισε την θετική ψήφο 18 σωματείων, έναντι 15 του νυν προέδρου Γιώργου Κογκαλίδη επί συνόλου μόλις 33 που συμμετείχαν στις εκλογές .

Ο πρόεδρος του Μοσχάτου, Νεκτάριος Χαλβατζής μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα Σωματεία που ψήφισαν στις εκλογές της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α ασχέτως το τι ψήφισαν, για μένα είναι μεγάλη τιμή  η εκλογή μου.   Θέλω να τονίσω ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές για κανέναν ,διότι δεν περισσεύει κανένας.

Όλοι μαζί μιά γροθιά θα προσπαθήσουμε για το καλό της Ένωσης και των Σωματείων. Αυτό που έλεγα και θα λέω είναι το εμείς και όχι το εγώ αυτό θα γίνει πράξη.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε, να δώσω συγχαρητήρια  σε αυτούς που εκλέχθησαν και να διαβεβαιώσω τους υπόλοιπους που δεν εκλέγησαν ότι δεν θα πάει χαμένος ο κόπος σας ,θα είστε κοντά μας.

Ο σκοπός μου είναι να υπηρετήσω την Ένωση με ειλικρίνεια με αφοσίωση και νομιμότητα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ξεκινάμε με πολύ όρεξη για δουλειά».