ΔΙΕΘΝΗ

Νέος ρόλος για Ax. Παπαδημητρίου στη Νάντ

Νέος ρόλος για Ax. Παπαδημητρίου στη Νάντ

Αναβαθμισμένος ο ρόλος του Έλληνα άσου στη φετινή γαλλική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου σε αίθουσα του τοπικού ξενοδοχείου Campanile.

Όπως ειπώθηκε στην εκδήλωση της φιναλίστ του Κυπέλλου Γαλλίας, ο Έλληνας πρώην λίμπερο της ομάδας, Παπαδημητρίου, θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο τεχνικό επιτελείο της Ναντ, σε άλλο όμως πόστο από το περσινό του β’ προπονητή, καθώς πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα manager sportif (σ.σ αθλητικό διευθυντή).

nantes_papadimitriou

“Φέτος θα έχω ένα νέο ρόλο, με περισσότερες ευθύνες και αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά προσθέτει ένα ακόμη θετικό στοιχείο στην ομάδα, η οποία θα αλλάξει τη δομή της διοίκησης βέβαια προς το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και θα μάθετε από μέρα σε μέρα κάποιες καινούργιες μεταγραφές…” δήλωσε στο Volleyplanet ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ναντ, που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την προσεχή σεζόν, με την επικείμενη προσθήκη και του διεθνή μας, Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Εκτός από τον Παπαδημητρίου όμως, στην εκδήλωση της Ναντ ο πρόεδρος της ομάδας, Τιερί Ροζέ, παρουσίασε τον Ιταλό, νέο τεχνικό Φούλβιο Μπερτίνι, τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, Σέρχιο Νόντα Μπλάνκο (Ισπανία, ακραίος), Φιλίπ Τουιτογκα (Γαλλία, κεντρικός), αλλά και η ανανέωση συνεργασίας της Ναντ με τους Ολλανδούς Βαν Ρέκομ, Οβερμπίκε και το Γάλλο Σοβάν, αφού ο έτερος Σλοβάκος πασαδόρος, Ρεπακ είχε ήδη συμβόλαιο.