Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέσοβιτς: «MVP όλη η ομάδα»

Νέσοβιτς: «MVP όλη η ομάδα»

Η Ιβάνα Νέσοβιτς που ανακηρύχτηκε «MVP» του τελικού, απέδωσε τον τίτλο στην ομαδική προσπάθεια, ενώ η Μπραμπόροβα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την ενεργό δράση.

«Δεν είμαι MVP. Όλα έγιναν χάρη στην ομάδα. Όλες είμαστε νικήτριες. Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτά τα κορίτσια. Το βόλεϊ είναι ομαδική δουλειά, δεν μπορείς μόνος σου να καταφέρεις τίποτα. Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε η Σέρβα ακραία και MVP του τελικού.

Η Ιβάνα Μπραμπόροβα που έκανε «πράματα και θαύματα» στον αγώνα και πέτυχε  8 άσσους, δήλωσε ενθουσιασμένη για το νταμπλ αλλά και προβληματισμένη… για το μέλλον τονίζοντας «Είμαι πολύ χαρούμενη που όλα πήγαν καλά. Ήμουν ενθουσιασμένη από το πρωί. Είμαι χαρούμενη που ήμουν εδώ σήμερα. Θα δούμε αν θα συνεχίσω την καριέρα μου ή αν θα εγκαταλείψω την ενεργό δράση».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...