A2

Νίκες για Κόρινθο, ΕΑΠ, ΔΑΣΩ

Νίκες για Κόρινθο, ΕΑΠ, ΔΑΣΩ

ΕΑ Πατρών, Κόρινθος και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου πανηγύρισαν τις νίκες επί ΓΣ Χαλανδρίου, Γιάννενα και Ηρακλή αντίστοιχα στους αγώνες που ολοκλήρωσαν την Α2 των γυναικών.

Για την 12η αγωνιστική στον 1Ο υποόμιλο του Α ομίλου η ΕΑ Πατρών έδειξε περισσότερο ψυχωμένη απέναντι στον ΓΣ Χαλανδρίου και με το 3-2 πανηγύρισε τη νίκη, όπως και ο ΓΣ Μεσσαράς με το 3-1 επί της Πετρούπολης.

Στον 1ο υποόμιλο του Β Ομίλου η Κόρινθος συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και με το 3-0 κόντρα στα Γιάννενα πήρε το τρίποντο και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ξεσηκώνοντας τους φίλους του που γεμίζουν το γήπεδο της πόλης τους.

Στο Ωραιόκαστρο και τον 2ο υποόμιλο του Β Ομίλου οι γηπεδούχες του ΔΑΣΩ επικράτησαν με 3-2 του Ηρακλή δίνοντας συνέχεια στον βαθμό που πήρε στον  Έβρο κόντρα στη Νέα Βύσσα. Νίκη που την έφερε στην 2η θέση και σε τροχιά ανόδου πανηγύρισε και ο Λαγκαδάς έπειτα από το 3-0 επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ Α ΟΜΙΛΟΥ

ΜΕΣΣΑΡΑΣ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 3-1

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 2-3

1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ Β ΟΜΙΛΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-0

2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ Β ΟΜΙΛΟΥ

ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2

ΛΑΓΚΑΔΑΣ – ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 3-0

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...