Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Nίκη 8άδας ή «ανάσας»!

Nίκη 8άδας ή «ανάσας»!

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος –μετά την παρένθεση του Λιγκ Καπ- η Ορεστιάδα υποδέχεται τη Λαμία (7/2, 19.00) στη 15η στροφή με τους «πράσινους» να θέλουν νίκη εδραίωσης στην 8άδα και την ομάδα της Φθιώτιδας να ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Ορεστιάδα με το ηθικό να είναι ακμαιότατο μετά και τη νίκη στο Κύπελλο επί της ΜΕΝΤ ενώ επέστρεψε και ο Δημήτρης Βλασακίδης. Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας, Μανώλης Δημητριάδης τόνισε: «Είναι αγώνας ορόσημο για την εφετινή σεζόν. Αν νικήσουμε κατά 90% θα μας βάλει στα πλέι οφ και θα ξεφύγουμε οριστικά από τα πλέι άουτ. Η ομάδα μας ήταν σε απραξία λόγω του Λιγκ Καπ αλλά ο αγώνας Κυπέλλου με τη ΜΕΝΤ μας έκανε καλό για να βρούμε και πάλι το ρυθμό μας. Μπήκαμε μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα με τη ΜΕΝΤ αλλά μετά πήγαμε καλά. Η Λαμία κυνηγάει όλα τα ματς για να πετύχει την παραμονή της. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η Λαμία είναι καλύτερη απ΄οτι στον Α΄γύρο κι έχει ανέβει η ψυχολογία της. Θα γίνει δυνατός αγώνας. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και θα είναι και αύριο. Ειδικά με τις εξελίξεις που είχαμε στα διοικητικά του ΤΑΑ παρατηρώ ένα γενικό ενδιαφέρον από όλους τους Ορεστιαδίτες κι αυτό μόνο καλό κάνει στην ομάδα».

Να σπάσει το ρόδι… εκτός έδρας

Η ουραγός Λαμία προέρχεται από το 3-0 επί της ΜΕΝΤ και  αναζητά την πρώτη εκτός έδρας νίκη προκειμένου να προσπεράσει την ΑΕΚ και να πλησιάσει τον Άρη και τη ΜΕΝΤ στην κατάταξη.

O ακραίος της Λαμίας, Στράτος Καββαδάς ανέφερε: «Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή στην Ορεστιάδα. Η Ορεστιάδα εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και έχει πάρει πολλές νίκες από δυνατές ομάδες. Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Ορεστιάδα και λόγω έδρας. Πάμε να κλέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς»

Ο κεντρικός της Λαμίας Αλέξανδρος Χήρας δήλωσε: «Η νίκη επί της ΜΕΝΤ μας εχει βάλει σε τροχιά ανόδου. Μας έχει ανεβάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος αλλά είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Η έδρα της Ορεστιάδας είναι από τις καλύτερες. Ο κόσμος της  την στηρίζει και αυτό μετράει πολύ».