Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Νίκη αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

«Νίκη αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κυψέλη ο Γιάννης Νικολάκης, ενώ ο προπονητής των «πρασίνων» Γιώργος Ρούσης έμεινε στην αναποτελεσματικότητα της επίθεσης…

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη έφερε τις «ερυθρόλευκες» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα δίνει ψυχολογία στις Πειραιώτισσες.

Λίγο μετά το… προσπέρασμα τίτλου στην Κυψέλη ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 τονίζοντας «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 γιατί ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για όλους η σημερινή ημερομηνία. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι πως η νίκη αυτή είναι νίκη προεδρική και διοικητική γιατί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε μια κίνηση ματ με την αλλαγή της Μποσκάτσι με την Νέσοβιτς. Θεωρώ πως βοήθησε τα μέγιστα αυτή η αλλαγή.

Από εκεί και μετά είναι μια νίκη ολότελα των κοριτσιών. Τις δίνω συγχαρητήρια γιατί δουλέψανε πάρα πολύ αυτό το διάστημα και πήραν δίκαια αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση. Αυτά τα ματς είναι κίνητρο για όλους τους αθλητές. Υπάρχει ο αθλητικός εγωισμός. Μην ξεχνάμε στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει εύκολα στο Ρέντη, αλλά τότε στηνόταν μια νέα ομάδα.

Είναι σημαντικό το κίνητρο της πρώτης θέσης χωρίς να σημαίνει αν ο Ολυμπιακός βγει δεύτερος θα γίνει κάτι. Φιλοσοφία του Γιάννη Νικολάκη είναι σεμνότητα, ταπεινότητα μέχρι τέλους και στο τέλος είτε είσαι πρώτος είτε δεύτερος στην κανονική διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα διεκδικήσεις τους στόχους σου που δεν είναι άλλοι από ένα repeat».

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Ρούσης παρουσιάστηκε προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του δηλώνοντας πως πρέπει να δουλέψει στη συνέχεια…

«Αν δεν είσαι αυτός που πρέπει να είσαι το πληρώνεις. Δεν με πειράζει τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Ήμασταν άτονοι θα έλεγα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε και αυτός καλά, αλλά σήμερα εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας, τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα και βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια» υπογράμμισε ο Γιώργος Ρούσης.