ΑΓΩΝΕΣ

Νίκη ανάσα του Πορφύρα στον Εύοσμο!

Νίκη ανάσα του Πορφύρα στον Εύοσμο!

Με νίκη και τρεις βαθμούς σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας πανηγύρισε στον Εύοσμο ο Πορφύρας, ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Αίαντα.

Η ομάδα του Πειραιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 7 βαθμούς άφησε στο -2 τον 14ο πλέον Αίαντα.

Η ομάδα του Ευόσμου πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά ο Πορφύρας ισοφάρισε στο δεύτερο, πέρασε με 1-2 σετ μπροστά ενώ στο τέταρτο έγινε μεγάλη μάχη.

Εκεί ο Αίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, χάνοντας 4 ευκαιρίες! Ο Πορφύρας πιο ψύχραιμος, είχε τις λύσεις και στο δεύτερο δικό του ματς μπολ έκανε το 30-28 για να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό.

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς, Επόπτες: Φλώρου, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Ιωαννίδου.

Τα σετ: ΑΠΣ Αίας – ΑΟΦ Πορφύρας 1-3 (25-12, 16-25, 13-25, 28-30)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Κώστας Παπαδημητρίου): Νταντούλα, Παπαδοπούλου, Θεοδοσίου Λ., Χαντζή, Πήττα, Χαμαλίδου / Θεοδοσίου Β., Μότσιανου (λ), Πιτσιγκώνη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πόπη Καλλή): Αλισάνοβα, Παβλένκο, Ροντρίγκες, Ποντικάκη, Θαλασσινού, Σάντε / Μπουτσελάκου (λ), Αφεντάκη (λ), Αλμπάνη.

*Τα στατιστικά του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Κυριακή 20/2…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Παπαδημητρίου (Προπονητής Αίαντα): «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα και για τις δυο ομάδες, παρότι προηγηθήκαμε δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε το προβάδισμα σε μια νίκη. Δεχθήκαμε εύκολα την ανατροπή και ενώ στο τέταρτο σετ είχαμε το προβάδισμα τελικά δεν μπορέσαμε να πάμε στο 5ο σετ και να παίξουμε τη νίκη εκεί. Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς πλέον αλλά θα κυνηγήσουμε οποίες ελπίδες έχουμε».

Περισσότερα σε λίγο…