A2

Νίκη για Λαμία, αγωνία για Νίκη

Νίκη για Λαμία, αγωνία για Νίκη

Με νίκες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στους υποομίλους του Β Ομίλου Λαμία 2013 και Νίκη Αλεξανδρούπολης καθώς επικράτησαν επί ΕΑ Λάρισας και Ανατόλια αντίστοιχα…

Η Λαμία 2013 πανηγύρισε την 16η της φετινή νίκη στον 1ο υποόμιλο του Β Ομίλου καθώς η ΕΑ Λάρισας δεν κατάφερε να πάρει κάτι την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της και με το 1-3 οι «κυανόλευκες» έκαναν μια πρόβα εν όψει των μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν.

Τη νίκη που την κράτησε στην 2η θέση αλλά περιμένει να δει το αποτέλεσμα της ΧΑΝΘ προκειμένου να ξέρει αν θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε η Νίκη Αλεξανδρούπολης στον Έβρο. Οι Θρακιώτισσες του Γιάννη Ανδρεάδη επικράτησαν με 3-0 του Ανατόλια και ολοκλήρωσαν με χαμόγελα την φετινή πετυχημένη χρονιά.

Μια νίκη όμως που δεν γνωρίζει κανείς αν τις αρκεί για να παίξει στα μπαράζ αφού αυτό θα εξαρτηθεί σήμερα από την αναμέτρηση του πρώτου και αδιάφορου βαθμολογικά Ναύραρχου Βότση κόντρα στην 3η ΧΑΝΘ.

Με νίκη έκλεισε την χρονιά και η Νέα Γενεά στην Θεσσαλονίκη και τον 2ο υποόμιλο του Β Ομίλου καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου Μια νίκη γοήτρου καθώς είχε χαθεί από πριν η μάχη της ανόδου και που την έφερε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑ 2013 1-3

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 2-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04

ΚΟΡΙΝΘΟΣ –ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ 80 ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ –ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ – ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΝΑΤΟΛΙΑ 3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04

ΛΑΓΚΑΔΑΣ- ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ- ΧΑΝΘ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...