Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη για να μείνει Α1

Νίκη για να μείνει Α1

Το τρίποντο που θα κρατήσει ανοικτή την πόρτα της παραμονής ψάχνει στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία που φιλοξενεί την ήδη υποβιβασμένη ΑΕΚ….

Μονόπλευρο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των Play-out καθώς η ΑΕΚ έχει αποχαιρετήσει εδώ και μέρες την κατηγορία, ενώ η Λαμία καλείται να διατηρήσει το προβάδισμα στον Όμιλο και να σώσει την χρονιά.

Η Λαμία χωρίς προβλήματα και απουσίες θέλει τη νίκη για να διευρύνει την διαφορά της με την δεύτερη ΜΕΝΤ και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Θανάσης Κατσίγιαννης μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε «Η Λαμία όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζει με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας, ανεξάρτητα αντιπάλου. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει πέσει μαθηματικά, αλλά είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κοιτάξουμε κι αυτό το ματς όσο γίνεται καλύτερα προκειμένου να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο. Η ομάδα δεν σταματά να προπονείται μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι».

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχοντας χάσει κάθε ενδιαφέρον για την κατηγορία καλείται να βάλει σε τάξη τα προβλήματά της και να σχεδιάσει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά.

Μια χρονιά που θα την βρει στην Α2 και την ευχή και την ελπίδα των φίλων της να επιστρέψουν άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.

Το μέλλον φαντάζει δύσκολο και αβέβαιο για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο στα εναπομείναντα παιχνίδια θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.